19:00

Månsarps IBK B

Referat: Hestra Skid O SK - Månsarps IBK B

Kan man djupanalysera en match med så stora siffror ?
Nej, känns inte riktigt som vi behöver göra det. Blir lite deja vu känsla, då vi spelade mot Hestra förra året. Och precis samma scenario utspelar sig. Återbud p g a sjukdomar, skador, bortresta, gör att jag och Anders licenserar oss och är med i truppen. Som utöver oss var 2 femmor och 2 målvakter.
Hestra´s seketariat och publik, tyckte väl det var trevligt att vi 2 "lite äldre" hänger i fortfarande. Men det är ju inte det som är meningen direkt.

Första perioden har vi 2-3 bra lägen att göra första målet, men när väl Hestra får igång sitt skytte, så går det snabbt.
De får 4-0, vi byter målvakt. Inget ont om Pontus, men han fick otacksamma lägen emot sig.
Bytet höjer oss, och vi går upp och gör 2 mål
Men sedan får Hestra straff, efter att Joel slagit sönder en motståndares klubba. Domaren visar både utvisning och straff. Men kapten för dagen Gustav P förklarar reglerna, så det blir endast straff, och mål då. Perioden slutar 6-2, 19:59. Ett mål vi skulle ha undvikit.

Efter lite pep-talk och taktiska förändringar i paus. Så är vi bättre defensivt framförallt i andra. Men en 5-minuters utvisning drar ner ridån på hela kvällen. På den gör Hestra 5 mål.

I tredje försöker vi bara spela av matchen på bästa sätt. Men det är svårt. 2 femmor, vissa som inte har orken att dubbla en hel match. Till slut så blir det 18-3. Och vi får åka hem, och kanske fundera på något annat.
Vi blir sårbara vid återbud, när båda våra seniorlag spelar samtidigt. Men samtidigt ska vi inte försöka flytta matcher på kort varsel, eller för den delen lämna w.o.

Vi har ny hemmamatch nästa Fredag, hoppas på bättring då, och 3 femmor.
Plus till Joel idag, för hans sätt att leda och pusha laget.
Sedan skrapade Adam Larsson ihop 3 poäng.
Samt till hemmaseketariatet, de gjorde ett kanonjobb. Men kändes sig väl bemött på plats, och efter match.